Bij Nan 

 

 

7 augustus 2023

 

Vandaag kreeg ik het bericht dat ik op 17 augustus reiki 3B mag gaan afronden. Ik kan me hier echt op verheugen en het is ook spannend. Ik heb er hard voor gewerkt om dit pad te integreren in mijn leven. 

Dat betekent dat ik vanaf medio oktober ook reiki inwijdingen mag gaan geven. Uiteraard starten we met Reiki 1. Ik ga dit nog inplannen om eens per 6 weken een reiki 1 cursus aan te bieden en 3 weken later de terugkom ochtend. medio april 2024 zal reiki 2 cursus aangeboden gaan worden.

 

Liefs Bij Nan

 

10 augustus 2023

 

Team bij Nan zit tijdens de vakantieperiode niet stil. De massage cadeaubon is een feit. Hoe leuk is dat om dit cadeau aan je beste vriendin , je lieve buurvrouw, een collega of je partner te geven. Vanaf 15 september verkrijgbaar in de praktijk. Uiteraard zal deze stijlvol verpakt worden.

 

Liefs Bij Nan

 

15 augustus 2023

 

Donderdag 17 augustus ga mijn Reiki master opleiding afronden. Het is een mooi traject geweest.

Medio oktober is het mogelijk om Bij Nan reiki 1 cursus te volgen.

 

Liefs Bij Nan

 

13 september 2023

 

Als je interesse hebt in een Reiki 1 cursus neem contact met me op. Ik geeft deze cursus 1 op 1 of in een klein groepje van max 3 mensen want mijn ruimte in (nog) beperkt. Kosten voor een reiki 1 cursus bedragen 180,-

Dit is inclusief cursusboek, thee, water, terugkommoment en certificaat. Neem zelf je boterhammetje mee ik zorg voor een soepje.

 

Liefs Bij Nan

 

 

   "Als een lotusbloem hebben we het vermogen om uit de modder op te staan, uit de duisternis te bloeien en de wereld in te stralen"

   Marianne Kunsel

   Phone: +31 (0)637609308

   van Santhorststraat 4

   2266HT Leidschendam


   info@bijnan.nl

    

   KVK 81302231