Wie is Nan

 

Ik ben een hoog sensitief, bescheiden, creatieve, ambitieuze, vindingrijke, met soms een tikkeltje hoge energie als ik in de juiste frequentie zit, leergierige, maar ook eigenzinnige vrouw. Getrouwd met mijn maatje Fred van den Broek. Moeder van 3 volwassen zoons met partners, een bonus dochter en een kleindochter. ik heb ontdekt dat cyclisch leven en dicht bij de natuur voor mij erg belangrijk is. Het geeft me structuur, overzicht en een heel natuurlijk ritme. Dat is niet altijd zo geweest, want ook ik kom van ver.

 

Dienstbaar zijn en zorgen voor anderen, jezelf geven & vooral vergeten, niet zichtbaar zijn en je mond dicht houden was de rode draad in mijn jeugd. Een compliment krijgen, een knuffel of gezien worden wat mijn behoeftes zijn, zat er niet in. Ik heb daar veel last van gehad. Grenzeloos was ik. In mijn pubertijd ben ik gaan zoeken wat er wel is, Dat was niet altijd wat ik zocht, maar het is leerzaam geweest. Ik ben de verpleging in gegaan, echter mijn conditioneringen, programmeringen en overlevingsstrategieën meegenomen. Ik heb mooi werk gedaan, maar uiteraard ook de minder leuke aspecten van de verpleging meegemaakt. Een burn-out, een huwelijk waar ik niet gelukkig was en borstkanker is er voor nodig geweest om te gaan beseffen dat ik de belangrijkste persoon in mijn leven vergeten was. Er is veel nodig geweest voordat ik voor mezelf koos. Een zoektocht naar wie ik ben en wat ik nodig heb. Wat is mijn essentie en wat wil ik in dit leven. Wat doe ik met bezieling, vanuit mijn hart, zonder mezelf te verliezen. Waar krijg ik energie van en waar gaan mijn ogen van stralen. Ik ben vanuit mijn intuïtie gaan leven, de stilte op gaan zoeken, de oerkracht van de natuur her-ontdekken. Daar hoort ook de innerlijke kracht van de vrouw bij maar ook vrouwelijk leiderschap en authenticiteit. Het leven is een stuk milder voor me en ik geniet van iedere dag en ik word iedere dag sterker.

 

Stuur een berichtje op info@bijan.nl of bel of whatsapp 0637609308, dan neem ik contact met je op

 

Missie voor de complementaire zorg

De natuurgeneeskunde, als onderdeel van professionele zorg in Nederland, zou ik een waardevolle rol en plaats in ons zorgsysteem willen geven. Want óók deze benadering doet er toe en mag niet opzij gezet worden. Ik vind dat ik met de kracht van de natuur kan gaan samenwerken.  want de natuur heeft heel veel te bieden. Wij zijn een onderdeel van deze natuur en dat wordt door de medische wetenschap vergeten.

 

Missie  “De kunst van het leven zit in geven”

Ieder kwartaal geef ik een massage of energetische behandeling weg aan iemand die het nodig heeft. Een mantelzorger in je buurt, een vriendin die een hart onder de riem kan gebruiken of een tante die vrijwilligerswerk doet. Vertel mij wie en waarom en één keer per kwartaal reik ik een “wild card” uit. Stuur een e-mail met je verhaal naar: info@bijnan.nl

 

Mijn praktijk is aan huis, een ontspannen huislijke sfeer en bevind zich op de eerste etage.  Deze is niet rolstoeltoegankelijk. Er is geen wachtruimte aanwezig daarom verzoek ik u om op de afgesproken tijd aan te komen.

 

Marianne Kunsel

Phone: +31 (0)637609308

van Santhorststraat 4

2266HT Leidschendam


info@bijnan.nl

 

KVK 81302231