Wie is Nan

 

Mijn naam is Marianne Kunsel. Ik ben hoog sensitief (HSP), bescheiden, creatief, ambitieus, vindingrijk, maar ook eigenzinnige vrouw. Getrouwd met mijn maatje, Fred van den Broek. Moeder van 3 volwassen zoons met partners, een bonus dochter en een kleindochter. Ik heb ontdekt dat cyclisch leven, dicht(er) bij de natuur leven en gebruik maken van de kracht van de natuur voor mij erg belangrijk is. Het geeft me structuur, overzicht en een heel natuurlijk ritme. Dat is niet altijd zo geweest, want ook ik kom van ver.

 

Verleden

Dienstbaar opstellen, zorgen voor anderen, jezelf geven en niet zichtbaar (mogen) zijn en vooral je mond houden was de rode draad in mijn jeugd. De thema’s emotionele afwezigheid van mijn ouders is mij niet onbekend. Ik heb daar veel last van gehad. In mijn pubertijd ben ik gaan zoeken wat er wel is. Dat was niet altijd wat ik zocht, maar het is leerzaam geweest. Ik ben de verpleging in gegaan, echter heb ik mijn conditioneringen, programmeringen en overlevingsstrategieën meegenomen. Grenzeloos ben ik geweest. Ik heb mooi werk gedaan maar ook de minder leuke aspecten van de verpleging meegemaakt. Een burn-out, een huwelijk waar ik niet gelukkig en borstkanker is er voor nodig geweest om te gaan beseffen dat ik de belangrijkste persoon in mijn leven vergeten was. Deze wake-up call is een heftig proces geweest voordat ik voor mezelf koos.

 

Heden

Tijdens en na de opleiding Holistisch Therapeut is het helder geworden wat voor mij belangrijk is in dit leven. Een zoektocht naar wie ik ben en wat ik nodig heb. Ik heb hard gewerkt aan mijn (innerlijk kind) trauma’s en het plotselinge verlies van mijn broer. Ik ontdek nog steeds het moois in mijn schaduwkant en daar zitten bijzondere items verstopt. Ik ben vanuit mijn intuïtie gaan leven, de stilte op gaan zoeken. Ik ben de kracht van de natuur gaan herontdekken maar ook de kracht van het vrouw zijn. Ik ben gaan luisteren naar mijn diepere wensen en verlangens. Wat doe ik met bezieling vanuit mijn hart zonder mezelf te verliezen. Waar krijg ik energie van? Waar gaan mijn ogen van stralen. De natuur zoals bos, stand en duinen. Zwemmen in de zee en ook als het fris is. Mijn tuin en moestuin, creativiteit met pen & papier. Lezen en muziek. Je kan me regelmatig vinden bij een drumcirkel. Fietsen, wandelen en mezelf verwonderen over al het moois om me heen. Ik mag graag in de keuken staan om een heerlijke vegetarische maaltijd klaar te maken. Of gewoon helemaal niets doen want ook dat is oké! Het leven is nu een stuk milder voor me en ik geniet van iedere dag. Ik ben dankbaar voor wat mij gegeven is.

 

NU

Genoeg over mij, ik ben benieuwd naar jou verhaal. Wat houdt je bezig en wat kan ik voor jou betekenen. Een stukje rust in je hoofd, klachtvermindering, beter slapen, tijd voor jezelf vrijmaken, minder last van neuropathie. Al mijn ervaringen, kennis, ontdekkingen, verwondering & levenslessen maken de persoon wie ik nu ben. Dit neem ik mee in mijn werk als masseur, energetisch werker & coach. Bij Nan wandelt een stukje met je mee op jou pad!

 

Stuur een berichtje op info@bijnan.nl of whatsapp 0637609308, dan neem ik contact met je op

 

Missie voor de complementaire zorg

Natuurgeneeskunde, alternatieve zorg, complementaire zorg, Oosterse geneeswijze als onderdeel van professionele zorg in Nederland. Dat wil ik een waardevolle rol en plaats in ons zorgsysteem geven. Want óók deze benadering doet er toe en mag niet opzij gezet worden. Tevens vind dat ik dat we meer met de kracht van de natuur kunnen samenwerken. Want de natuur heeft heel veel te bieden. Wij zijn een onderdeel van deze natuur en dat wordt door de medische wetenschap vergeten. Laten we vooral gaan samenwerken!

 

Missie  “De kunst van het leven zit in geven”

Ieder kwartaal geef ik een massage of energetische behandeling weg aan iemand die het nodig heeft. Een mantelzorger in je buurt, een vriendin die een hart onder de riem kan gebruiken of een tante die vrijwilligerswerk doet. Vertel mij wie en waarom en één keer per kwartaal reik ik een “wild card” uit. Stuur een e-mail met je verhaal naar: info@bijnan.nl

 

Mijn praktijk is aan huis en bevind zich op de eerste etage. Deze is niet rolstoeltoegankelijk. Er is geen wachtruimte aanwezig daarom verzoek ik u om op de afgesproken tijd aan te komen.

Marianne Kunsel

Phone: +31 (0)637609308

van Santhorststraat 4

2266HT Leidschendam


info@bijnan.nl

 

KVK 81302231