Stoelmassage voor bedrijven

 

"Stoelmassage kan het ziekteverzuim positief beïnvloeden, dat is geen luxe maar noodzaak op de werkvloer”.

 

Een regelmatige massage op de stoel scheelt bezoek aan de fysiotherapeut en draagt bij aan vermindering van klachten en ziekteverzuim. Naast het ontspannend en stimulerend effect heeft stoelmassage een sterk therapeutisch effect. Massage op het werk is een uiterst doeltreffende manier om ziekteverzuim terug te dringen.

Stoelmassage werkt stres verlagend en verbetert de gezondheid van de werknemer. Er is persoonlijke aandacht en je motiveert je werknemer. Stoelmassage bevordert de productiviteit en stimuleert de vitaliteit. Hierdoor is een lager ziekteverzuim een mooie uitkomst want er zijn minder werk gerelateerde klachten. De werknemer ervaart een positievere werkbeleving. Een stoelmassage geeft gegarandeerd nieuwe energie, ontspanning en rust. Stoelmassage is laagdrempelig want er wordt gemasseerd over de kleding.

Ik kan op locatie werken en tijdsinvestering is niet groot. Stoelmassage is aan te bevelen bij langdurige eenzijdige belasting en kantoorwerkzaamheden. Denk daarbij aan computerwerkzaamheden, beeldschermwerk, mogelijke RSI-klachten en hoofdpijnen.

 

Mogelijkheden

 

Stoelmassage op regelmatige basis ter preventie en behandeling van klachten met een minimale afname á 2 uur.

Tijdens een gezondheidsdag of gezondheidsweek van uw bedrijf per dagdeel á 4 uur.

Ter ondersteuning van uw beurs, presentatie of bedrijfsevenement.

Een stoelmassage varieert van ongeveer 12 tot maximaal 30 minuten. In overleg met de werkgever kan ik dit aanpassen naar de gewenste situatie en persoonlijk worden afgestemd op de werknemer.

 

Neem contact op voor een offerte op maat

 

 

 

 

 

 

Marianne Kunsel

Phone: +31 (0)637609308

van Santhorststraat 4

2266HT Leidschendam


info@bijnan.nl

 

KVK 81302231