Ontspanning en rust

 

Ontspannen en in stilte meer contact met jezelf en je intuïtie. Balans in hoofd, hart en lichaam. 

Door een zachte aanraking ervaar je meer ontspanning en verbinding met jezelf. Dwaal rustig af bij helende muziekklanken en sluit je even af van de soms zo hectische buitenwereld. Ik maak gebruik van heerlijke oliën of ik maak een olie die bij jou past. Ieder lichaam en elke persoon vraagt om een specifieke behandeling. Dat kan een energetische behandeling zijn, een holistische massage of een combinatie van technieken.

Energetische therapie. Reiki massage therapie is een Japanse behandeling die als doel heeft om diepe ontspanning en zelfhelend vermogen te activeren. Het is gebaseerd op het principe dat genezende energie (chi) door het lichaam stroomt langs bepaalde paden die meridianen worden genoemd. Wanneer deze banen geblokkeerd of verzwakt zijn door stress, ziekte of verwondingen, wordt de energiestroom verminderd of zelfs gestopt. De reiki massage zorgt ervoor dat energiebanen worden gezuiverd en in balans gebracht, waardoor energie vrij door het lichaam kan stromen.

 

Wat levert het je op:

Het leven kan zo veel meer zijn als je regelmatig tijd vrijmaakt voor jezelf zodat spanning zich kan ontladen. Massages en energetische therapie helpen om je hoofd leger te maken, fysieke klachten te verminderen en je even helemaal over te geven aan het moment. De onverdeelde aandacht die je krijgt en de rust waarin dit plaatsvindt, maakt dat je helemaal tot jezelf komt zodat je lichaam zich weer kan herstellen. Er wordt ruimte gemaakt voor wat er is.

 

 

 

 

 

 

Marianne Kunsel

Phone: +31 (0)637609308

van Santhorststraat 4

2266HT Leidschendam


info@bijnan.nl

 

KVK 81302231