Leefstijl en gezondheid

 

Leefstijl is nog nooit zo belangrijk geweest. Door aan je leefstijl te werken voel je je al vrij snel een stuk beter.  Denk aan gezonde voeding, gewichtsverlies, betere nachtrust en ontspanning.

Maar ook alledaagse kwaaltjes kunnen met de kracht van de natuur ook opgelost worden. 

Ik werk op maat, dat betekent dat we kijken naar jouw unieke situatie om een plan te maken. Ik ga je coachen en begeleiden om een haalbaar resultaat te komen. 

 

Meer gezondheid en kwaliteit van leven en inzicht in de oorzaak van je fysieke klachten

Vanuit de holistische visie ga ik er van uit dat lichaam en geest met elkaar zijn verbonden en invloed op elkaar uitoefenen. Wij zijn ook verbonden met de wereld om ons heen. We worden niet altijd ziek door pech, maar ook door verkeerde voeding, gedachten, leefstijl en invloeden van buitenaf. Ik geloof niet altijd in snelle oplossingen. Een pilletje en het is weer in orde, nee er is meer voor nodig. Door te leren luisteren naar de signalen van je lichaam en ECHT contact te maken met je gevoel, komt er ruimte voor nieuwe inzichten.

Jouw hulpvraag is tijdens een consult leidend voor een advies wat je een totaaloverzicht geeft. Met dit inzicht ga je zelf aan de slag met de aan te pakken klacht (en). Je hebt hier een actieve houding en rol in. Ik help je weer op weg je eigen pad te bewandelen. Het vertrouwen in jezelf te (her)vinden in zowel je hoofd, je hart en in je lichaam. 

 

Ik bent absoluut niet tegen de reguliere zorg want zo zou je het bovenstaande tekst kunnen interpreteren. Ik zou juist veel meer willen samenwerken met de reguliere zorg. Ga vooral naar je huisarts en/of specialist en doe wat op dat moment nodig is. Vandaar uit kan er gekeken worden al dan niet in overleg met de behandelaar, wat er met aanvullende zorg bereikt kan worden.

 

 

 

Marianne Kunsel

Phone: +31 (0)637609308

van Santhorststraat 4

2266HT Leidschendam


info@bijnan.nl

 

KVK 81302231