Het Corona virus en de maatregelen die ik neem          

 

Maatregelen in mijn praktijk in verband met Covid-19

Ik werk alleen op afspraak. Voor het maken van de afspraak dien je het protocol gelezen te hebben en de maatregelen toe te passen voor, tijdens en na je bezoek. Alleen dan kan jouw afspraak verantwoord plaatsvinden en kan ik jou blijven helpen.

Actueel 18-12-2021

"Ten opzichte van de maatregelen ten tijde van de harde lockdown in het voorjaar van 2021 zijn er nu andere criteria gekozen voor zorgverlening die doorgang mag hebben zonder bepaalde sluitingstijden. Zo is momenteel bepaald dat zorgverlening die valt onder de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) uitgezonderd is van de verplichte sluitingstijden."

Ik werk in mijn praktijk volgens de richtlijnen van het RIVM.

Stap 1 – Afspraak maken

Je dient  per mail of telefonisch een afspraak gemaakt te hebben.

Stap 2 – Direct voor je bezoek

Check bij jezelf of je je echt fit voelt om naar mijn praktijk toe te komen. Het dragen van een mondkapje is niet nodig. Wanneer je dat wel fijn vindt zijn er nieuwe mondkapjes aanwezig.

Je bezoek aan de praktijk voor je behandeling gaat NIET door indien je (lichte) klachten hebt, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 °C), koorts (vanaf 38 °C) en of benauwdheidsklachten.

Neem hierin je verantwoordelijkheid, zodat mijn praktijk ook open kan blijven. Mocht jij of iemand in je gezin vlak voor je bezoek zich toch niet lekker voelen, zeg dan ten alle tijden je afspraak af. Dat kan via de telefoon, per mail of via Whatsapp, ik lees jouw bericht dan als ik klaar ben met de lopende afspraak mocht het overdag zijn.

Bij twijfel, niet komen!

Bovenstaande maatregelen gelden voor mij uiteraard ook en ik zal indien nodig dan ook direct de behandeling annuleren. Als ik, jij of je gezinsleden zich weer beter voelen, dan is er snel genoeg een nieuwe afspraak gevonden. Veiligheid boven alles voor jou en voor mij.

Ik breng dan ook geen kosten in rekening indien er om deze reden geannuleerd wordt.

Stap 3 – Jouw bezoek

Wanneer stap 2 akkoord is, ben je van harte welkom in mijn praktijk. De volgende stappen verwacht ik van jou bij binnenkomst.

Kom op tijd, niet te vroeg of te laat en kom alleen. Ik zorg ervoor dat er ruimte tussen afspraken is. Let op! Wanneer je onderweg naar mijn praktijk een loopneus hebt gekregen, zorg dan dat je deze buiten nog snuit of je maatregelen er voor neemt.

Bij binnenkomst was je eerst je handen volgens het protocol in de keuken (er hangt een formulier hoe grondig je handen te wassen). Er ligt een schone handdoek klaar en deze deponeer je in de bak. Alle materialen zijn aanwezig om je handen te reinigen. Hierna raak je niet onnodig extra je telefoon, je gezicht of andere persoonlijke zaken aan, tot na de behandeling. Deze zaken gelden uiteraard ook voor mij.

Stap 4 – Mijn contact met jou

Tijdens de behandeling behandel ik je gewoon zoals ik altijd doe bij een energetische behandeling. Hierin wordt ook je hoofd meegenomen indien dit nodig blijkt.

Mocht je het niet prettig vinden dat ik je ergens aanraak, geef dit even aan bij het inplannen van de afspraak; ik kan ook behandelen zonder je aan te raken. Het effect is hetzelfde.

Stap 5 – Na je bezoek

Na je bezoek zorg ik voor een intensieve reiniging van alle contactpunten van tijdens jouw bezoek. Dit zodat iedereen bij elk bezoek in een schone ruimte komt.

Als laatste

Ik kijk er naar uit je weer te ontmoeten en je weer een heerlijke behandeling te geven, maar je bezoek aan de praktijk is een eigen keuze met betrekking tot de risico’s. Je mag er op vertrouwen dat ik alles in dienst zal zetten met de maatregelen voor een maximale hygiëne en een zo’n klein mogelijke kans op besmetting. Echter Bij Nan kan nooit verantwoordelijk gesteld worden, indien je in de periode na je bezoek besmet raakt met het virus. Als we samen onze verantwoordelijkheid nemen dan kan ik jou blijven helpen. Ik kijk ernaar uit.

Dank voor je medewerking.

                          

https://www.gatgeschillen.nl/corona-update-02/

   

  Handige links

   

  Algemene voorwaarden

  Privacy Statement

  Cat Collectief

  Gat geschillen

  Klachtenportaal Zorg

  Corona

   

  Marianne Kunsel

  Phone: +31 (0)637609308

  van Santhorststraat 4

  2266HT Leidschendam


  info@bijnan.nl

   

  KVK 81302231