Hey hallo, jij daar!

 

Het eerste blog van dit jaar 2023. Als ik dat nog niet gedaan heb bij deze.

Ik wens je alle goeds voor 2023. Dat al je dromen en wensen uit mogen komen. Dat je beseft dat je een onderdeel bent van de natuur. Dat het leven cyclisch is en dat er ook een natuurlijk ritme is die niets te maken heeft met een kalender. Ga eens wat vaker die natuur opzoeken en verwonder je van de schoonheid.

 

Vorig jaar ben ik begonnen met bloggen, ondanks dat mijn beheersing van de grammatica van onze taal wat moeite geeft. Tegenwoordig noemt men dat dyslexie, het heeft een label gekregen. In mijn basisschooltijd kreeg je gewoon een onvoldoende op je rapport, zonder citotoetsen en was je gewoon niet de slimste van de klas. Je had andere kwaliteiten die er toe deden. Vlijt en gedrag waren altijd ruim voldoende. De onderwerpen van 2022 gingen inderdaad alle kanten uit, viel me op. Het ritme van de maan, feestdagen & jaarfeesten. Persoonlijke pech. Zaken waarover ik mijzelf kan verwonderen of onderwerpen waar ik nooit eerder over nagedacht had. Of van die eureka momentjes, zo interessant. Helaas kreeg ik niet of nauwelijks een reactie op de blogs. Als ik een vraag stelde, ik heb er tot op heden geen antwoord op gekregen. Een hartje of een duimpje voor de moeite van enkele volgers. Thanks daarvoor! Het is een begin van……

Ik hoop uiteraard op meer reacties of juist vragen waardoor er ruimte is voor interactie.

 

Aangezien ik uit een bouwjaar kom die heel bedreven is in invullen, kon ik dit uiteraard niet nalaten. De vraagstelling waarom leest nagenoeg niemand je blog. Mijn partner reageerde ook niet want die vind social media maar niks, (kijken of hij nu wel reageert?)

Plaats zakelijke blogs op je zakelijke pagina en persoonlijke blogs op je persoonlijke pagina.

De onderwerpen zijn te divers en spreken mij niet aan.

Ik begrijp niet wat je bedoelt met die zweverige onderwerpen.

Te ingewikkeld of te simpel.

Het kost me te veel tijd.

Ik heb geen interesse.

Ik kan zelf niet lezen want ik heb dyslexie.

Ik neem geen tijd.

Het is te veel tekst.

Je taalgebruik is zo slecht dat ik na een zin al afhaak.

Het is saai.

Vul zelf maar aan of in.

 

Ehhh vraag aan jullie, ik ga het toch doen. Wat wil je dan wel lezen in een blog op Bij Nan. Wil je meer over mijn praktijk weten? Wat ik doe of juist niet doe! Wat het resultaat kan zijn van wat ik doe? Wil je geen blog maar een vlog of beiden? Laat het achter onder dit berichtje of stuur een email naar info@bijnan.nl.