Bij Nan 

 

Wil jij een massageafspraak, reikibehandeling of kennismakingsgesprek dan plan je deze in op de afspraakmodule. De afspraakbutton vind je op elke pagina links onder in de groene balk.

http://VEV.CO/BIJ-NA

Kom je voor klachtvermindering, een klachtgerichte behandeling of heling door bewustwording dan is de eerste afspraak altijd 90 minuten! Een uitgebreide intake en het bepalen van je hulpvraag.

Deze plan je zelf in  op de afspraakmodule of door mij een email te sturen op info@bijnan.nl met je naam, adres, email & telefoonnummer. Ik neem contact met je op.

 

Zoals je gelezen hebt, zijn mannelijke cliënten primair niet wenselijk in mijn praktijk omdat hun intentie niet altijd zuiver is. Als je intentie wel zuiver is dan ben je van harte welkom. Eerst hebben we telefonisch contact en er is altijd iemand in mijn praktijk aanwezig. Het wil dus niet zeggen dat ik geen mannen masseer of klachtgericht werk. 

 

Cadeaubonnen kunnen bestelt worden door een email te sturen naar info@bijnan.nl. Keuze is opsturen conform tarieven post.nl of DHL of ophalen aan huis. 

 

 

 

 

 

  Marianne Kunsel

  Phone: +31 (0)637609308

  van Santhorststraat 4

  2266HT Leidschendam


  info@bijnan.nl

   

  KVK 81302231