Ook zonder een therapeutische hulpvraag ben je van harte welkom voor een massagebehandeling.

 

 

Ontspanning & rust: 60 of 90 minuten

Een fijne ontspannende massage met fijne olie en heerlijke geuren van etherische olie. Zachte klanken om nog meer te

ontspannen.Even een uurtje tijd voor jezelf, even voor jezelf zorgenWeer even weer uit je hoofd en terug in je lichaam.

Je mag voelen en zijn met wat er is. Ervaar een moment van aandacht en ontspanning

Kies je voor een energetsiche behandeling. Reiki bevordert heling door een diepe ontspanning  door handoplegging.

Het lichaam komt weer in balans en harmonie.

 

Massage op de stoel: 15 & 30 minuten

Als een massage op de tafel (nog) een beetje eng voelt, kan een massage op een stoel een mooi alternatief zijn. Je hoeft je kleding niet uit te trekken. Een stoelmassage is ook een fijne manier om even te ontspannen. De stoel zorgt ervoor dat je lekker ontspannen kan zitten. Ik zet de diffuser met heerlijke geur aan en zachten klanken zorgen voor een relaxed sfeertje.

 

Indiaase Hoofdmassage 30 minuten

Geef je over aan een heerlijke massage zoals deze in India gegeven wordt om hooft, nek en schouders te ontspannen. Deze bijzondere massage bevordert de nachtrust, verlicht pijn en stijfheid en zorgt dat stress afneemt

 

Hotstone massage 

Hotstone massage is een eeuwenoude beproefde massage methode. 

Oorspronkelijk komt deze manier van masseren uit India. Aruveda, de oude traditie van helen uit India,  zag een unieke levensbron. De yogi's gebruikte niet alleen hun handen maar ook gereedschappen die de natuur hen aanreikte, waaronder warme stenen. 

In China gebruikt men verwarmde stenen om vermoeide spieren te verlichten tot ver voor de e Shang dynasty.

Native Americans gebruikten verwarmde stenen in hun stoombaden. De vrouwen gebruikten zonverwarmde stenen op de buik tijdens menstruatiepijnen.  De native Americans zeggen  dat ze zijn gevormd door de vier elementen, nl aarde, wind, water en vuur. 

De helende kracht van een hotstone massage geeft evenwicht en balans aan  lichaam en geest en stimulatie van de energiestroom. Het is een bijzonder doeltreffend middel tegen spanningen en stress. 

Hotstone massage zorg voor een diepe ontspanning, ontgifting, het stimuleert de orgaanfuncties en activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Tevens helpt het bij het harmoniseren van de chakra's. Het helpt op alle  holistische niveaus van helen doordat de emotionele mentale en fysieke energieën ondersteund en in balans brengt.

 

Werken aan klachtvermindering

Heb je regelmatig last van je (onder)rug, schoudergordel, buik of heupgebied. Blijf je moe na een ziekte of blijft

een fysieke klacht vaak terugkomen? Daar wil je graag van af. Eerst onderzoeken we samen wat er aan de hand

is en wat deze gevoeligheid, spanning of klacht veroorzaakt. Vervolgens ga ik je adviseren over de aanpak hiervan.

Dit kunnen ook leefstijladviezen, voedingsadvies en suppletie zijn maar ook klachtgerichte massage en holistische therapie. 

 

Heling door bewustwording

Je bent over je grens heen gegaan. Je  lichaam zeg keihard “tot hier en niet verder”. Ik heb een quote waar staat: “Daar waar je hoofd geen NEE meer kan zeggen, gaat je lichaam het voor je doen”. Je hebt de symptomen van stress genegeerd of wellicht niet eens gevoelt. In je lichaam zijn blokkades ontstaan, waardoor je niet meer goed kan voelen wat jij nodig hebt. Maar het leven kan ook een onverwachte wending hebben genomen. Gebeurtenissen die je niet aan zag komen zoals het verlies van een dierbare, een scheiding, het verlies van je baan. Je hebt een levensbedreigende ziekte doorgemaakt of je bent geconfronteerd met een chronische aandoening en daar moetje mee leren leven. Wat er ook gebeurt is, massage & holistische therapie kan een effectieve ondersteuning bieden, ook naast andere therapieën die je geadviseerd kunnen zijn. Het is mijn doelstelling dat je weer in contact komt met je lichaam, dat je weer leert voelen wat er in je lichaam gebeurt en dat jij kan waarnemen wat jij nodig hebt. Dat je weer leert om voor jezelf zorgen. Ik kan het niet vóór je doen maar ik kan je wel op weg helpen. Ik loop een stukje op je levenspad met je mee. Een eerste consult is 90 minuten

 

Energetische massage

Deze holistische behandeling heeft als doel om de levensenergie weer in beweging te brengen. Naast het fysieke aspect, wordt er ook aandacht besteed aan de emotionele, mentale en energetische balans. In een zachte en liefdevolle bedding wordt er contact gemaakt. Verwacht aanrakingen met intentie en warmte, in verbinding met elkaar.

Voorafgaand vindt een korte lichaamsscan plaats om te voelen waar de liefdevolle aandacht naar toe mag.

Door middel van zachte strijkingen, bewegingen en aanrakingen, in combinatie met energetische begeleiding, kan het lichaam op veilige wijze openstellen en in een ultieme staat van ontspanning komen. Dit brengt niet alleen de spieren en het zenuwstelsel tot rust, maar creëert ook ruimte voor emoties, gedachten, overtuigingen die gezien en gevoeld mogen worden. Dit alleen al kan veel verlichting bieden en het evenwicht herstellen. Door middel van energiewerk wordt hierbij extra steun gegeven en kan ook de (levens)energie weer vrijer stromen.

Het is een liefdevolle behandeling, die óók heel veel verlichting kan geven aan fysieke klachten, aangezien het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Er wordt tijdens deze massage gebruik gemaakt van massage technieken i.c.m. reiki en andere energetische behandelmethodiek.

 

Kennismaken Bij Nan

Ik bied de mogelijkheid om eerst kennis te maken met mij. Je wilt weten wie ik ben en wat ik je kan bieden. We gaan tijdens het kennismakingsgesprek dieper in op je klachten, de omstandigheden en je intenties. Het kan zijn dat ik op basis van jouw klachten besluit dat een andere zorgverlener nodig is. Dit kan de huisarts fysiotherapeut of een andere paramedische zorgprofessional zijn, waar ik ja dan naar zal doorverwijzen. Als ik je kan helpen met je hulpvraag en jij met mij verder wil, dan is dit gesprek gratis.

 

Door mijn achtergrond, mijn passie en intentie zal ik ervoor zorgen dat mijn massages aangenaam, ondersteunend en uniek zijn.

 

 

 

Marianne Kunsel

Phone: +31 (0)637609308

van Santhorststraat 4

2266HT Leidschendam


info@bijnan.nl

 

KVK 81302231