Ook zonder een therapeutische hulpvraag ben je van harte welkom voor een massagebehandeling.

 

 

Ontspanning & rust: 60 of 90 minuten

Een fijne ontspannende massage met fijne olie en heerlijke geuren van etherische olie. Zachte klanken om nog meer te

ontspannen.Even een uurtje tijd voor jezelf, even voor jezelf zorgenWeer even weer uit je hoofd en terug in je lichaam.

Je mag voelen en zijn met wat er is. Ervaar een moment van aandacht en ontspanning

Kies je voor een energetsiche behandeling. Reiki bevordert heling door een diepe ontspanning  door handoplegging.

Het lichaam komt weer in balans en harmonie.

 

Massage op de stoel: 15 & 30 minuten

Als een massage op de tafel (nog) een beetje eng voelt, kan een massage op een stoel een mooi alternatief zijn. Je hoeft je kleding niet uit te trekken. Een stoelmassage is ook een fijne manier om even te ontspannen. De stoel zorgt ervoor dat je lekker ontspannen kan zitten. Ik zet de diffuser met heerlijke geur aan en zachten klanken zorgen voor een relaxed sfeertje.

 

Indiaase Hoofdmassage 30 minuten

Geef je over aan een heerlijke massage zoals deze in India gegeven wordt om hooft, nek en schouders te ontspannen. Deze bijzondere massage bevordert de nachtrust, verlicht pijn en stijfheid en zorgt dat stress afneemt.

 

Werken aan klachtvermindering

Heb je regelmatig last van je (onder)rug, schoudergordel, buik of heupgebied. Blijf je moe na een ziekte of blijft

een fysieke klacht vaak terugkomen? Daar wil je graag van af. Eerst onderzoeken we samen wat er aan de hand

is en wat deze gevoeligheid, spanning of klacht veroorzaakt. Vervolgens ga ik je adviseren over de aanpak hiervan.

Dit kunnen ook leefstijladviezen, voedingsadvies en suppletie zijn maar ook klachtgerichte massage en holistische

therapie. 

 

Heling door bewustwording

Je bent over je grens heen gegaan. Je  lichaam zeg keihard “tot hier en niet verder”. Ik heb een quote waar staat: “Daar waar je hoofd geen NEE meer kan zeggen, gaat je lichaam het voor je doen”. Je hebt de symptomen van stress genegeerd of wellicht niet eens gevoelt. In je lichaam zijn blokkades ontstaan, waardoor je niet meer goed kan voelen wat jij nodig hebt. Maar het leven kan ook een onverwachte wending hebben genomen. Gebeurtenissen die je niet aan zag komen zoals het verlies van een dierbare, een scheiding, het verlies van je baan. Je hebt een levensbedreigende ziekte doorgemaakt of je bent geconfronteerd met een chronische aandoening en daar moetje mee leren leven. Wat er ook gebeurt is, massage & holistische therapie kan een effectieve ondersteuning bieden, ook naast andere therapieën die je geadviseerd kunnen zijn. Het is mijn doelstelling dat je weer in contact komt met je lichaam, dat je weer leert voelen wat er in je lichaam gebeurt en dat jij kan waarnemen wat jij nodig hebt. Dat je weer leert om voor jezelf zorgen. Ik kan het niet vóór je doen maar ik kan je wel op weg helpen. Ik loop een stukje op je levenspad met je mee. Een eerste consult is 90 minuten

 

Kennismaken Bij Nan

Ik bied de mogelijkheid om eerst kennis te maken met mij. Je wilt weten wie ik ben en wat ik je kan bieden. We gaan tijdens het kennismakingsgesprek dieper in op je klachten, de omstandigheden en je intenties. Het kan zijn dat ik op basis van jouw klachten besluit dat een andere zorgverlener nodig is. Dit kan de huisarts fysiotherapeut of een andere paramedische zorgprofessional zijn, waar ik ja dan naar zal doorverwijzen. Als ik je kan helpen met je hulpvraag en jij met mij verder wil, dan is dit gesprek gratis.

 

Door mijn achtergrond, mijn passie en intentie zal ik ervoor zorgen dat mijn massages aangenaam, ondersteunend en uniek zijn.

 

 

 

Marianne Kunsel

Phone: +31 (0)637609308

van Santhorststraat 4

2266HT Leidschendam


info@bijnan.nl

 

KVK 81302231